Installaties

Schoonex biedt voor vele verschillende reinigingstaken een oplossing. Om te voldoen aan de eisen van klant kunnen wij installaties op maat maken, het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld een vaste of mobiele installatie in combinatie met een hogedrukreiniger. In onze eigen werkplaats maken wij deze installaties op maat en installeren hem indien nodig op locatie.

Maatwerk op locatie
Voor vaste wasinstallaties installeerd Schoonex ook op locatie maatwerk, bijvoorbeeld een hogedrukreiniger met haspel, rookafvoer en ringleiding voor op een waslocatie maar ook koelinstallaties in pluimveestallen.


Pluimveestallen
Om hittestress in pluimveestallen tegen te gaan is een koelinstallatie vaak een goede oplossing. De koelinstallaties van Schoonex werken met nevelkoeling met een druk van 120 bar en kunnen op maat worden gemaakt naar de omstandigheden van de stal. Voor meer informatie en advies neem contact met ons op.Projecten van Schoonex

Installatie wasplaats 19-07-2018

Bij deze installatie is een hogedrukreiniger uitgebreid met veerhaspel gemonteerd op een statief, Rookafvoer en een afstandsbediening zodat de hogedrukreiniger vanaf buiten eenvoudig in en uit te schakelen is. Door de hogedrukslang op een haspel te monteren is de machine snel en gemakkelijk in gebruik te nemen en ook eenvoudig en snel weer op te ruimen.


Installatie wasplaats 16-01-2018

Wij hebben bij een klant een nieuwe warmwater hogedrukreiniger met slanghaspel, ringleiding en rookafvoer geïnstalleerd.

Service

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw hogedrukreiniger, veegmachine of schrob-zuigmachine kunnen wij geheel voor u verzorgen.
Lees meer...

Deel deze pagina: