Nieuws


 

Nieuwe Zit Schrob-/zuigmachine 17-04-2018

Uitbreiding verhuurvloot.

Sinds kort heeft Schoonex een nieuwe zit schrob-/zuigmachine, de Kärcher B 250.  Deze machine is zeer geschikt voor het schrobben van grote oppervlaktes zoals bedrijfshallen en parkeergarages.

De machine beschikt over:
  • Veiligheidsdak
  • Accuduur van een volledige werkdag (8 uur)
  • Automatisch vulsysteem
  • Zwaailamp
  • Gebogen zuigbalk
  • 250 liter vuil-/schoonwatertank
  • Werkbreedte van 1000 mm
  • Automatisch hefmechanisme voor borstelkop en zuigbalk

De schrob-/zuigmachine huren of meer informatie over deze machine? neem dan contact met ons op.


 

Uitbreiding verhuurvloot 28-03-2018

Alle drie op een rij. We hebben onze verhuurvloot wederom verder uitgebreid met een Kärcher HDS trailer. De HDS trailer kan zelfvoorzienend gebruikt worden en bereikt een werkdruk van 350 bar en een wateropbrengst van 600-1300 l/u. Een HDS trailer huren? klik hier voor meer informatie
 

Nieuwe belettering en laag verf op ons pand 06-09-2017

Deze zomer hebben wij gewerkt aan de uitstraling van ons pand door een nieuw laagje verf en extra belettering.Nieuw aanwinst wagenpark Schoonex 04-08-2017

Een nieuwe aanwinst in het wagenpark van Schoonex, een Ford Ranger. De Ranger is bedoeld voor transportwerkzaamheden van reinigingsapparatuur uit bijvoorbeeld ons verhuurprogramma.Mobiele onkruidbestrijder 05-01-2017

Schoonex heeft een compleet mobiel onkruidbestrijdingssysteem opgebouwd.
Dit systeem is zelfvoorzienend en kan gehuurd worden tegen betaalbare tarieven.

Gecertificeerd SIR keuringsinstantie 29-08-2016

Schoonex is een gecertificeerd SIR keuringsinstantie
SIR staat voor Stichting Industriële Reiniging.
 
Wij kunnen vanaf heden de SIR keuring voor u verzorgen.
Onze SIR keurmeesters Bart Hans en Desley Jansen zijn gecertificeerd keurmeesters

Veegservice Schoonex 06-04-2016

Naar aanleiding van het wettelijk verbod op chemische bestrijdingsmiddelen op openbare verhardingen en op korte termijn ook op privé terreinen heeft Schoonex Reinigingssystemen beslist om een veegservice door te voeren.


Wij bieden de mogelijkheid om uw terrein te laten vegen en onkruid te verdelgen middels mechanische onkruidbestrijding. Dit wordt gedaan met de Kärcher ICC2 straatveger inclusief machinist. Onze veegservice kan op afroep maar ook bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement voor het periodiek vegen van uw terrein.

Onze straatveegmachine is uitgerust met een gepatenteerd vier borstelsysteem met 2 vaste voorborstels. De straatveegmachine is uitgerust met een camera systeem.
Welke mogelijkheden bieden wij u:
- Traditioneel vegen
- Mechanische onkruidbestrijding (zonder gebruik van pesticiden)
- Onkruidborstels bij zwaardere vervuiling
- Stofvrij vegen

Wij hebben zowel staalborstels als onkruidborstels bij de straatveegmachine, deze zullen ingezet worden naar aanleiding van de vervuiling. De straatveegmachine beschikt over een groot vuilreservoir van 1500 l met grofvuilklep en hydraulische hooglediging van 1.55 m.

Wij richten ons op het vegen van onder andere:
- Bedrijfsterreinen
- Parkeerterreinien
- Parkeergarages 
- Evenementen
- Calamiteiten
- Onkruidbestrijding


 

Al 25 jaar making happy faces 01-03-2016

Vanuit hun woonboerderij met bijgebouwen zijn Geert en Nankie Hans op 1 maart 1991 begonnen met Schoonex Reinigingssystemen. Eerst met de verkoop van occasions reinigingsmachines maar al snel groeide het bedrijf met het verkopen van nieuwe reinigingsmachines en binnen het eerste jaar werd al een hogedruktrailer geassembleerd. Door de actieve olie- en gas industrie in de regio zijn Geert en Nankie met Schoonex Reinigingssystemen ingesprongen op de  sterke vraag naar service en verhuur.   Dit heeft geresulteerd in goede service op het gebied van  verkoop, reparatie en onderhoud. Niet alleen de verkoop van de reinigingsmachines maar ook de installatiewerkzaamheden op maat zoals o.a. wasplaatsinrichtingen en koelsystemen in de pluimveesector.  Schoonex Reinigingssystemen heeft een uitgebreide verhuurtak met o.a. hogedruktrailers van 180 tot 500 bar, veegservice met machinist, veeg-/zuigmachines, schrob-/zuigmachines, nat-/droogstofzuigers en een compleet zonnepaneel reinigingssysteem .
Aan de strenge eisen van de industrie is aandacht aan besteed en zo zijn de 350-500 bar trailers SIR gekeurd (Stichting Industriële Reiniging) . De reinigingsmachines zijn zelfvoorzienend dus ook op locaties zonder stroom.
Het bedrijf bij het woonhuis groeide in de jaren en er werden in de omgeving ruimtes gehuurd om de verhuur te stallen en opslag voor verkoop. Dit heeft geresulteerd dat Geert en Nankie besloten hebben om hun bedrijf te verhuizen naar een locatie waar alles onder één dak gevestigd kan zijn. In september 2011 is het pand in Coevorden gekocht. Deze is dusdanig ingericht dat er een grote showroom aanwezig is waar de klanten informatie en demonstraties kunnen krijgen over de diverse professionele reinigingsmachines , een ruime hal met daarin een goed uitgeruste werkplaats, een magazijn en een verhuurhal.
Na deze verhuizing heeft  Schoonex Reinigingssystemen een fikse groei doorgemaakt.  Inmiddels zijn er 9 mensen werkzaam.  Schoonex Reinigingssystemen is tevens een Kärcher Service Center er zijn twee monteurs in de buitendienst  die ook NEN 3140  en hoge druk keurmeesters zijn en één monteur in de binnendienst.  Schoonex Reinigingssystemen is voortdurend bezig met de marktontwikkelingen en de kracht van dit familiebedrijf is dan ook hierop inspelen en zelf innoveren. Iedereen  die werkzaam is binnen het bedrijf  krijgt trainingen op maat zodat er voortdurend gewerkt wordt om de kwaliteit van het bedrijf hoog te houden en de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer.
Schoonex Reinigingssystemen is als Kärcher Store en Kärcher Service Center in veel branches actief maar de voornaamste branches zijn de Olie en Gasindustrie, Agro, Industrie, Schoonmaakbedrijven en Gemeente.
 
Het bedrijf gevestigd in Nieuw Schoonebeek vanaf 01-03-1991 tot 30-09-2011  
 
Bedrijf gevestigd in Coevorden vanaf 01-10-2011  
   
 
Geert en Nankie Hans  
   
 


 

Carbagerun wintereditie 2016 18-02-2016

Onze servicemonteur Desley Jansen is deelnemer aan de winter editie van de carbagerun.
De bedoeling hiervan is  met een oud Barrel (Volvo V70) te rijden van Nederland naar Andorra.
Dag 1 Basel ( Zwitserland)
Dag 2 Turijn ( Italië)
Dag 3 Avignon (Frankrijk)
Dag 4 Touloese ( Frankrijk)
Dag 5 Andorra

 
 
 

Schaarhoogwerker in de verhuur 05-01-2016

Wij hebben toegevoegd in onze verhuur een JLG schaarhoogwerker.
Deze kan o.a. ingezet worden bij gevelreiniging, reparaties op hoogte,
installatie wasplaats, zonnepaneelreiniging etc.

Technische gegevens:
Merk JLG
Werklast / hefvermogen 455 kg
Eigen gewicht 1660 kg
Werkhoogte 8.10 m
Platform / vloerhoogte 6.10 m
Lengte 2.39 m
Breedte 1.07 m
Hoogte 2.10 m
Energiebron accu
Uitschuifbaar 0.91 m
Voorzien van keuring  
Transport in overleg  

Voor prijzen zie onze verhuurpagina https://schoonex.nl/verhuur/zonnepaneel-reiniging/schaarhoogwerker

Service

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw hogedrukreiniger, veegmachine of schrob-zuigmachine kunnen wij geheel voor u verzorgen.
Lees meer...

Deel deze pagina: