Maatregelen coronavirus

Naar aanleiding van het advies dat is afgegeven door het RIVM zullen wij als Schoonex ook onze verantwoordelijkheid nemen in de strijd tegen het corona-virus en voelen ons genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen, ter bescherming van onze werknemers en klanten.
 
Schoonex Reinigingssystemen blijft volledig operationeel. Wel beperken we de vrije toegang tot ons bedrijfspand en nemen daarvoor de volgende maatregelen:
Winkel
  • Onze winkel/showroom is tot nader order gesloten en het is niet mogelijk om bestellingen / artikelen af te halen zonder afspraak.
  • Wij verzoeken u om artikelen via onze webshop, mail of telefoon te bestellen, vervolgens zullen deze naar u verzonden worden.

Werkplaats/service
  • Tot en met 6 April voeren wij geen onderhoudsbeurten uit buiten de deur, u kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden tot reparatie/onderhoud te bespreken.
  • Onze monteurs blijven beschikbaar voor storingen, neem hiervoor contact met ons op.

Verhuur
  • Onze verhuurvloot blijft beschikbaar, wij vragen u voldoende afstand te houden tussen uzelf en onze medewerkers.
  • Aanhangers/hogedruktrailers dienen voor zo ver mogelijk zelf door de klant aangekoppeld/afgekoppeld te worden om fysiek contact te voorkomen.
 
Wij vragen u oplettend te zijn en de aanwijzingen binnen ons bedrijf op te volgen en wensen u allemaal gezond en wijsheid toe in deze bijzondere tijden.

Het Schoonex team.

24-03-2020

Service

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw hogedrukreiniger, veegmachine of schrob-zuigmachine kunnen wij geheel voor u verzorgen.
Lees meer...

Deel deze pagina: