Toebehoren veeg-/zuigmachines

Omschrijving


U kunt de veeg- en veeg-/zuigmachines van Kärcher gebruiken op de meest verschillende oppervlakken en voor de meest uiteenlopende reinigingstoepassingen. Daarvoor is er een uitgebreid assortiment toebehoren: van hoofdbezems en filters tot veelzijdige aanbouwsets. Hiermee maakt u meer toepassingen mogelijk en benut u alle mogelijkheden van de machines.

Economischer en flexibeler
Het uitgebreide assortiment toebehoren van Kärcher verhoogt de toepassingsmogelijkheden van de apparaten nog meer.  Op de meest uiteenlopende vloerbedekkingen en oppervlakken, zowel binnens- als buitenshuis, worden met onze toebehoren uitstekende reinigingsresultaten bereikt. 

Tapijt snel en efficiënt reinigen
Stof en grof vuil worden in één keer van het tapijt verwijderd.  
De set omvat alle onderdelen die voor tapijtreiniging vereist zijn, zoals antistatische hoofdbezem en pluizenzeef.

Economische borsteltechniek
Vanaf de KM 85/50 W zijn de borstelharen standaard van polyamide. 
Ze gaan 3 keer langer mee dan conventionele borstelharen van polypropyleen. Een ander voordeel is dat polyamide kan worden gebruikt op ruwe en gladde vloeren. Door de V-vorm van de borstels wordt het vuil naar het reservoir geleid. Voor de verschillende vloeren en soorten verontreiniging biedt Kärcher een uitgebreid assortiment toebehoren hoofdbezems aan. 

zijbezems naar keuze
Naast de standaardzijbezems heeft Kärcher nog andere bezems in het assortiment. Deze zijn perfect afgestemd op het oppervlak en het soort vuil.

Efficiënte filters
Goede veegresultaten zijn ook afhankelijk van de keuze van het juiste fijnstoffilter. Daarom gebruikt Kärcher alleen bewezen technieken. 
Door de geïntegreerde reinigingssystemen en uitwasbare materialen hebben ze een bijzonder lange levensduur en zijn dus relatief voordelig.  
Onze filters voldoen aan de BIA-categorie M.

Toebehoren voor elke situatie
Kärcher heeft een omvangrijk programma toebehoren, van speciale banden voor de specifieke toepassing tot een zwaailicht voor meer veiligheid.

Energie op maat
Voor onze veegmachines met elektromotor hebben we speciale, op de individuele behoeften van onze klanten afgestemde, accu's en oplaadapparaten: Uitvoeringen met een groter of kleiner vermogen en onderhoudsarme of onderhoudsvrije modellen.

Veilig schoonmaken
Met de verschillende aanbouwsets kunnen de Kärcher zitveeg-/zuigmachines worden aangepast aan de vereisten van heel specifieke toepassingsgebieden – van de verlichting op het veiligheidsdak tot een weerbeschermingscabine conform de nationale voorschriften.

Neem contact op over Toebehoren veeg-/zuigmachines

Service

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw hogedrukreiniger, veegmachine of schrob-zuigmachine kunnen wij geheel voor u verzorgen.
Lees meer...

Deel deze pagina: