Verkoop5

HogedrukreinigersHogedrukreinigers die aan alle eisen kunnen voldoen: koud of warm, met elektro- of verbrandingsmotor, mobiel of stationair. Daar komt nog een uitgebreid assortiment toebehoren bij dat voor elke toepassing de passende oplossing biedt. Verder biedt schoonex ook wasplaats-inrichtingen voor een vaste was locatie.

     > Hogedrukreinigers


Schrob-/zuigmachines

Schrob-/zuigmachines zijn ideaal voor reiniging en onderhoud van harde en elastische oppervlakken. Van basisreiniging, onderhoudsverzorging tot en met polijsten. Het resultaat? perfecte gereinigde en onderhouden vloeren, hygiënisch en glanzend schoon.

     > Zit schrob-/zuigmachines
     > Step-on-schrob-/zuigmachines
     > Handgeleide schrob-/zuigmachines 
     > Compacte schrob-/zuigmachines
     > Schrobmachines
     > Eénschijfmachines
     > Polijstmachines
     > Toebehoren schrob-/zuigmachines


Veeg-/zuigmachines

Van de handveegmachine tot industriële machine, allemaal maken ze indruk met praktische details en efficiënte veeg- en zuigtechniek. Het is deze overtuigende combinatie van verfijnde ergonomie, gebruikvriendelijkheid dankzij EASY-operation, eenvoudige bediening en hoge rendabiliteit die de veegmachines van Kärcher zo uniek maakt.

     > Zitveeg-/zuigmachines
     > Handgeleide veegmachines
     
> Toebehoren veeg-/zuigmachines


Stof-/waterzuigers
Als professionele gebruiker weet u dat alleen zuigvermogen niets zegt over de werkelijke prestaties. Het reinigingsvermogen is afhankelijk van de hele constructie met alle filters en bedieningselementen, de ergonomie, stabiliteit en optimale toebehoren.

     > Stof-/waterzuigers
     > Tact-klasse
     > Ap-klasse
     > Standaartklasse
     > NT Classic een-/tweemotorig
     > Veiligheidsstofzuigers
     > Speciale stofzuigers
     > Toebehoren stof-/waterzuigers


Tapijtreinigers

Tapijtoppervlakken in kantoren, hotels of scholen worden dagelijks zwaar belast. Hier hebben tapijtreinigers van Kärcher zichzelf bewezen. Ze zijn robuust, sterk, veelzijdig en zijn geschikt voor de basisreiniging en tussentijdsereiniging van tapijten en het verwijderen van vlekken op textieloppervlakken.

     
> Sproei-extractieapparaten
     > Tapijtreinigers
     > Ventilatoren
     > Toebehoren sproei-extractieapparaten


Stoomreinigers

Stoomreinigers en -zuigers zijn geschikt voor natte en hygiënische ruimten, alle oppervlakken, glas, tagels en armaturen. Met de juiste toebehoren zijn ze bovendien geschikt voor het reinigen van textiele oppervlakken.

     > Stoomzuigers
     > Stoomreinigers
     > Toebehoren stoomzuigers/reinigers

Service

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw hogedrukreiniger, veegmachine of schrob-zuigmachine kunnen wij geheel voor u verzorgen.
Lees meer...

Deel deze pagina: