Bij storingen of periodiek onderhoud kunt u contact opnemen met de Technical Service Dienst van Schoonex. Wij zijn een Kärcher Servicepunt. Dit houdt in dat alle onderhoud en reparaties aan uw machines worden uitgevoerd volgens de Kärcher normen.

Indien nodig wordt uw machine eveneens van een elektrische NEN 3140 keuring voorzien. Na afloop ontvangt u de ingevulde checklist en het eventuele NEN 3140 keuringscertificaat. Ook het onderhoud kan bij u op locatie plaats vinden. Mocht u liever een ander termijn willen inplannen voor uw onderhoudsbeurt, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Installaties en maatwerk

Omdat niet elke situatie aan een standaard oplossing voldoende heeft, biedt Schoonex ook installaties op maat. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een mobiele of vaste installatie in combinatie met een hogedrukreiniger, rookafvoer, haspel(s) en een afstandsbediening. Daarnaast voorziet Schoonex diverse agrariërs van koelinstallaties in stallen om hittestress te voorkomen. Graag denken wij met u mee in de vorm van een goedwerkende en praktische (reinigings)oplossing. Voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Keuringen

Graag bieden wij aanvullende service door middel van de NEN 3140 certificering van onze monteurs. Dit houd in dat zij bevoegd zijn om de elektrische NEN 3140 keuring aan uw machine uit te voeren. Daarnaast zijn onze monteurs ook ‘Hoge Druk Keurmeester’ van de SIR (Stichting Industriële Reiniging). Hierdoor zijn wij gekwalificeerd om SIR-keuringen uit te voeren. Indien gewenst kan dit ook bij u op locatie.

Kärcher Servicepunt

Naast het dealerschap omtrent de verkoop van Kärcher, zijn wij ook een officieel Kärcher Servicepunt. Dit houd in dat onze monteurs uw machine volgens de Kärcher normen onderhouden en repareren. Onze monteurs die wij graag zien als Technisch Specialist, hebben als basis een technische opleiding en daarnaast wordt de (technische) kennis up to date gehouden met behulp van diverse (Kärcher) cursussen en trainingen. 

Home & garden consumenten lijn

Schoonex biedt aan service voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Echter betreft onze service alleen de zogenaamde professionele lijn. Machines en toebehoren van de Home & Gardenlijn worden door ons niet verkocht of gerepareerd. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de website van Kärcher Nederland zelf (https://www.kaercher.com/nl/services/home-garden/kaercher-service.html). Twijfelt u of u een professionele of Home & Garden machine heeft? Aarzel dan niet om contact op te nemen.