Omschrijving

Werken zonder onderbrekingen: De compacte Kärcher droogijsreiniger IB 7/40 heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten kunnen worden behaald. Dankzij zijn compacte vormgeving kan het apparaat probleemloos worden ingezet in kleine ruimtes en is deze eenvoudig te vervoeren achterin een bedrijfswagen.

 

Extra informatie

De benodigde luchtcompressor en droogijspellets zijn apart te huur/verkrijgbaar.

Huurprijzen

Per dag € 225,-
Per week € 995,-
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. kosten voor eventueel brandstofverbruik en transport. Week = 5 werkdagen. Transport op aanvraag.

Eigenschappen

Spanning220-240 V
Aansluitvermogen0,6 kW
PersluchtaansluitingKlauwkoppeling
Behuizing/frameRoestvrij staal
Stroomkabellengte7 meter
Luchtdruk2 - 10 bar
Luchtstroom0,5-3,5 m3/min
Geluidsniveau99 dB(A)
Capaciteit droogijs15 kg
Verbruik droogijs15 - 50 kg/u
Gewicht zonder toebehoren70 kg
NEN 3140 gekeurdJa
Afmeting (l x b x h)770 x 510 x 100 mm

Kenmerken

 • Automatische lediging van restijs
 • Overzichtelijk display
 • Compact formaat

Voorzien van

 • Vlakstraalsproeier
 • Straalslang met elektrische besturing
 • 60 meter persluchtslang op haspel
 • 7 meter 230 V stroomkabel
 • Aardingskabel

De compacte IB 7/40 biedt heel wat van de voordelen van het grotere apparaat, maar heeft een veel kleinere persluchttoevoer nodig, wat het apparaat ideaal maakt voor persluchtsystemen binnen. De droogijsreinigingstechnologie van K√§rcher is een niet-agressieve, maar grondige manier om gereedschap, mallen, oppervlaktes en machines te reinigen met een minimum aan voorbereidings- en stilstandtijden. De droogijspellets worden in een persluchtstroom ge√Įnjecteerd, versneld tot snelheden boven 150 m/s en op het te reinigen oppervlak afgevuurd. De plotse afkoeling van het oppervlak veroorzaakt een thermische schok en zorgt voor barstjes in de bovenlaag. Het droogijs dringt in deze barstjes binnen, maakt het vuil los van het oppervlak, vervliegt in de atmosfeer als CO-gas en laat enkel het vuil achter. Droogijsreiniging maakt geen gebruik van chemische stoffen, produceert geen afvalwater, is milieuvriendelijk en kan worden gebruikt op plaatsen waar reinigen met water verboden of lastig is.

Overzichtelijk display

Gemakkelijk aflezen van de ingestelde waarden; eenvoudige bediening met behulp van grote toetsen en elektronische besturing.

Automatische lediging van het resterende droogijs

De restijslediging van de tank gebeurt met één druk op de knop; zo wordt voorkomen dat het apparaat na afloop van het werk bevriest.

Ge√Įntegreerde olie- en waterafscheiders

Het apparaat bevriest niet.

Contact over Karcher ICE Blaster IB 7/40 Adv
  Heeft u interesse in de verhuur of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid